Musabeyli Şehit Mustafa Uğur Ortaokulu

WEB https://musabeyliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : MUSABEYLİ KÖYÜ MUSABEYLİ KÜME EVLERİ NO: 16 MERKEZ / YOZGAT
VİZYON : Geleceği okuyan ve geleceği bu günden tasarlayan, eğitim ve öğretimde örnek ve önder bir okul olabilmek.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında; milli, manevi ve insani değerleri özümsemiş, kendisiyle ve çevresiyle barışık , çağın gereklerine uygun kişisel donanımı edinmiş, toplumsal hayatın ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip, çevresini ve sağlığını koruyabilen, özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan, geçmişten aldığı kültürel zenginlik ve güçle kendine, yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran, bilgiye ulaşmayı bilen, ulaştığı bilgileri analitik düşünceyle yoğurarak geliştirebilen, sorumluluk sahibi, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yaparak üretebilen, çağın kendine sunduğu ışıktan beslenip gelecek nesillere Işık olacak bireyler olarak topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Öğretmenler kendi imkanlarıyla gelmektedir. Servis yoktur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz il merkezine yakın sayılabilecek bir bölgede bulunmuktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 24 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz öğrencileri arasında futbol, voleybol vb. turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :